Baby with Difrax S-babybottle

De babyflessen van Difrax

Bij Difrax vind je de Anti-Colic S-fles: de ideale babyfles tegen darmkrampjes. De tepelvormige flessenspeen met soft-coating heeft een hoog acceptatiegehalte. Hierdoor is de Anti-Colic S-babyfles zeer geschikt om borstvoeding en flesvoeding te combineren. De Difrax Anti-Colic S-fles is de best verkochte drinkfles van Nederland.

✔ Anti-Colic: 100% melk, 0% lucht 

✔ Ook als duurzame glazen babyflessen beschikbaar

✔ Geschikt voor elke voedingshouding

Waarom een fles voor je baby? 

Babyflessen zijn onmisbaar in het eerste levensjaar van je baby. Je geeft er je baby afgekolfde borstvoeding of flesvoeding mee. Zo kan bijvoorbeeld ook je partner de voeding geven, zodat jullie de intieme voedingsmomenten met je baby samen delen. 

Waarom een babyfles van Difrax

✔ Anti-Colic: 100% melk, 0% lucht

✔ Optimaal behoud van voedingswaarden en vitamines

✔ Flessenspeen met soft coating geeft extra grip

✔ Geschikt voor elke voedingshouding

✔ Meest hygiënische babyfles, zonder onhygiënisch rietje

✔ Ergonomische S-vorm

✔ Ook als duurzame glazen babyflessen beschikbaar

Baby with Difrax S-babybottle

Bekroonde fles

Difrax heeft een belangrijke missie: het leven van ouders en kinderen makkelijker en comfortabeler maken met innovatieve babyproducten. Innovatie is daarom het uitgangspunt bij al onze babyproducten. Door voortdurende innovatie creëren we de handigste en hipste babyproducten. Met als doel: A little help, want daar staan wij voor! Inmiddels is onze S-babyfles met meerdere internationale prijzen op het gebied van innovatie en design bekroond.

Awards S-bottle

Aanbevolen door moeders en professionals

Meer dan 80% van de professionals in de geboortezorg adviseert de Difrax S-fles aan kraamgezinnen. De Difrax S-fles krijgt van deze professionals en ouders een 8 als waardering.* De redenen: de S-fles heeft een goed Anti-Colic systeem, is goed te combineren met borstvoeding en past bij de zuigbehoefte van een pasgeboren baby. Daarnaast wordt de S- fles als meest hygiënische fles gezien omdat de fles volledig demonteerbaar is en geen lastig te reinigen kleine smalle onderdelen bevat.

80% van de professionals adviseert de Difrax S-fles*

78% van de Difrax S-fles gebruikers ervaart minder darmkrampjes bij hun kindje*

46% van de Nederlandse ouders gebruikt een Difrax S-fles*

Waarom Difrax?

✔ Difrax ontwerpt en maakt al meer dan 50 jaar babyproducten voor baby’s en hun ouders

✔ Al onze babyflessen zijn ontwikkeld in samenwerking met medische specialisten

✔ Onze producten bieden je A little help, zodat jij van je kleine wondertje kan blijven genieten

About Difrax

Meer weten over onze flessen?

Niemand weet precies hoe het werkt als je een baby krijgt. Er is geen geheim recept, geen handboek (hoewel er duizenden zijn) en geen magische formule. Elke baby is uniek, zo zal ook jouw aanpak van ouderschap uniek zijn. Gaandeweg kom je erachter en wij zullen er stapje voor stapje voor je zijn. Om een beetje hulp te bieden. Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt.

*De genoemde cijfers zijn gebaseerd op consumentenonderzoek door WIJ Special Media onder 1886 deelnemers en een online survey, uitgezet door Difrax BV op verloskundigenloket.nl en kraamzorgloket.nl

Ruim 160 kraamverzorgenden en 100 verloskundigen namen deel.