Trotse vader met baby
We snappen dat de komst van een kleintje je wereld op z’n kop zet. En dat jij als vader het liefst van de daken schreeuwt hoe trots je bent! In de Woezel & Pip zwangerschapskoffer, die via de verloskundige wordt verstrekt, zit een speciale ‘papa envelop’. In deze envelop vind je een flyer met korting op je eerste Difrax S-fles én ProudDad tatoeages! Met de Difrax ProudDad tatoeage laat je niet alleen zien dat jij de meest trotse vader ever bent, maar maak je ook nog eens kans op een Difrax ProudDad babypakket t.w.v. €100!

Hoe maak je kans?

  • Plak de ProudDad tatoeage op een prominente plek op je lichaam.

  • Maak een mooie, leuke of grappige foto met jouw ProudDad tatoeage.

  • Post de foto op Instagram, gebruik #ProudDad en tag @difrax_babyproducten in de foto. Let op: Alleen bij een tag ín de foto krijgen we een melding van deelname, bij een tag in de tekst helaas niet. 

Bij voldoende inzendingen kiezen we iedere maand een winnaar. De winnende foto wordt via onze sociale media kanalen gedeeld.

Vader met tatoeages en baby

We begrijpen de struggles en de liefde!

Ook als papa weet je soms niet helemaal wat je moet doen als je een baby krijgt. De nachten zijn niet meer hoe ze waren en er liggen een aantal uitdagende taken op je te wachten. Dit begrijpen we als geen ander. Uiteindelijk overwint de liefde alles en niets anders maakt je zo trots als papa zijn van je kleine spruit. Wij helpen je met alles wat we kunnen, om je leven als vader een klein beetje makkelijker te maken. Want kleine beetjes helpen, zeker als het op ouderschap aankomt.

Door deel te nemen aan de winactie ga je akkoord met de algemene actievoorwaarden en geef je Difrax toestemmening om je foto te gebruiken.