Denk jij in oplossingen en mogelijkheden? Is online marketing je lust en je leven en weet je alles van social media? Ben je creatief, gedreven en analytisch ingesteld en op zoek naar leuke collega’s? Dan pas jij dan perfect in ons team!

Functieomschrijving

Als online marketeer bij Difrax heb je een belangrijke taak: met effectieve online marketing campagnes weet jij Difrax nog beter zichtbaar te maken bij (aanstaande) ouders! Dit doe je door continu creatieve campagnes te creëren en analyseren.

Samen met de Online Marketing Manager zet je een online versnelling in gang voor Difrax in zowel Nederland als Europa. SEO, SEA, social, conversie optimalisatie en email marketing weet jij alles van!

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan is dit misschien jouw kans om mee te werken aan het internationale succes van Difrax!

Belangrijkste taken

 • Opzetten en continue monitoring, analyse en optimalisatie van winstgevende online en social campagnes
 • Opzetten en uitvoeren van email marketing (nieuwsbrieven én automations)
 • Onderhoud en beheer van de Difrax webshop , zoals het up to date houden van Difrax content (opvoeren nieuwe artikelen, opzetten webshop acties, nieuwsartikelen)
 • Inrichting, beheer, optimaliseren en A/B testen van de website met een focus op usability en conversieoptimalisatie
 • Alle overige voorkomende werkzaamheden

Vaardigheden & ervaringen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring met het opzetten en beoordelen van converterende social media advertenties op Facebook en Instagram
 • Ervaring met tools, zoals: Google Ads, Google Analytics, Hotjar
 • Ervaring met Shopify (of vergelijkbaar ecommerce platform)
 • CRM systeem (bij voorkeur Omnisend of Klaviyo) heeft geen geheimen voor je
 • Creatief (je denkt in kansen en oplossingen), communicatief en gedreven passen bij je. Je bent analytisch en hebt geen moeite met het beheren van verschillende projecten.

 Wat bieden wij:

Wil jij samen met ons verder bouwen aan een wereldmerk en wil je werken met gezellige, leuke collega’s in een enthousiast, gemotiveerd team? Dan past deze veelzijdige functie zeker bij jou, met volop kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Uiteraard vinden we een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de €30.000 en €45.000 ) en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Mocht je een keer een afspraak extern hebben, dan kun je gebruik maken van de algemene- Difrax bedrijfsauto.

Je bent razend enthousiast over deze functie, en nu?

Enthousiast na het lezen van deze advertentie en zie je jezelf bij ons aan de slag gaan? Stuur dan je motivatie en CV naar maryvonne@difrax.com o.v.v. “Online Marketeer”.

Difrax

Difrax is het Nederlandse A-merk in babyproducten en is marktleider in babyflessen en fopspenen. Met innovatieve en eigentijdse producten wil Difrax het leven van baby’s, peuters en ouders zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. Difrax staat voor Care en Happy Growth!

Difrax heeft de ambitie om haar positie internationaal uit te breiden. Dat doen we met een klein, hecht team van ongeveer 25 medewerkers. Onze kernwaarden zijn: Wij zijn persoonlijk en hartelijk, we hebben een CAN DO mentaliteit en we hebben een passie om het verschil te maken!

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.