Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Artikel: Dag van de Stagiair

Dag van de Stagiair - Difrax

Dag van de Stagiair

De baby wereld is een branche die nooit stil staat. Innovaties volgen elkaar snel op. Jonge ouders hebben in toegenomen mate een kritische blik op de informatie voorziening en producten rondom hun kroost.

Difrax is voortdurend bezig om in deze snel veranderende wereld te innoveren en up-to-date te blijven. We delen onze kennis tijdens workshops en trainingen voor onder andere kraamverzorgers en gebruiken feedback van zorgprofessionals om onze producten te verbeteren.

Daarnaast stimuleren we scholieren en studenten door het aanbieden van stageplekken op verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Zo hebben wij het hele jaar door stagiaires die ons helpen de kwaliteit binnen Difrax te waarborgen en samen mét Difrax een helpende hand bieden aan alle jonge ouders. Wij leren van elkaar een vernieuwende en frisse kijk op de wereld te krijgen. Daarbij vergaren de stagiaires gedegen basis kennis voor hun toekomstige carrière. Een echte win-winsituatie!

Quotes van onze stagiaires:

"De beste manier om je toekomst te voorspellen is om deze te creëren. Bij Difrax heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen in een fijne werkomgeving zodat het bijna niet als werken voelde!"  - Lynn van der Zwan.

"Elke dag nieuwe uitdagingen, met de juiste begeleiding en ook ruimte om zelf projecten om te pakken." - Sanne Jakma

"Vanaf de eerste dag dat ik bij Difrax stage kwam lopen voelde ik me al helemaal op m’n plek. Ik werd samen met de andere stagiaire heel open ontvangen en er was een hele relaxte sfeer. Tijdens de stage waren mijn werkzaamheden heel divers, erg leuk! Ik kreeg taken zoals het opzetten van een Influencer campagne, bedenken van social posts, teksten schrijven voor nieuwe productintroducties en leuke perspakketjes inpakken en versturen. Naarmate ik verder in mijn stage zat, kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheid en meer mijn éigen projecten. Het is een super leerzame tijd voor me geweest! " - Candice Ramboarison