KOM JIJ WERKEN BIJ DIFRAX?

Pareltjes, uitblinkers, de krenten in de pap!

Bij Difrax zijn we altijd op zoek naar ‘de krenten in de pap’. Pareltjes. Uitblinkers. Harde werkers met (relevante) ervaring en veel ideeën, met een hands-on-mentaliteit en geen schroom om te falen.

Misschien ben jij wel iemand die niet geheel past in 1 van onderstaande beschreven vacatures maar zich wel herkent in bovenstaande. Ook dan willen we graag met je kennismaken. 

Wie weet kunnen we met jouw komst wel het beste van iedereen naar boven halen!

Kom maar op met je reactie ;) 

Deze mag je doorsturen naar maryvonne@difrax.com.

GESLOTEN - Tijdelijke vacature voor een DTP-er (24 uur p/w)

Vanwege de grote belangstelling is deze vacature gesloten voor nieuwe sollicitanten.


Stage Productontwikkeling - Vanaf september 2020

Op zoek naar een stage waar je de productontwikkeling van A tot Z mag meemaken? Zoek niet verder! Difrax ontwikkelt en ontwerpt doorlopend verschillende nieuwe producten voor baby’s en jonge kinderen. Zo blijvenwe continu innoveren en verbeteren, om kindjes en hun ouders van de beste producten te blijven voorzien. Het team Productontwikkeling is op zoek naar een meeloopstagiaire uit semester 5. Bekijk hier wat je gaat doen.  


Online Salesmanager (32-40 uur p/w) - Per direct

Als een ondernemende, commerciële en gedreven manager met een passie voor e-commerce, verdiep jij je graag in de online business. Dagelijks ben je aan het brainstormen over de beste strategieën die helpen om het optimale uit (internationale) marketplaces, de webshop en overige online kanalen te halen. Ben jij resultaatgericht, hands-on, heb je (internationale) ervaring in de B2C markt en heb je affiniteit met babyproducten? Dan hebben wij goed nieuws! Wij zoeken namelijk een ervaren Online Salesmanager die Difrax naar een leidende en onderscheidende online positie kan brengen en daarmee Difrax nog beter (internationaal) op de kaart zet! Bekijk hier de volledige vacature.


Stage Marketing & Communicatie

Ben je op zoek naar een veelzijdige Marketing & Communicatie stage, waar je écht het verschil kunt maken? Difrax is een wereldspeler en bedenkt, produceert en verkoopt babyproducten! Ons marketingteam heeft weer plek voor een enthousiaste, creatieve stagiair(e)!

Wil je een meewerkstage waar je heel veel kunt leren? Dan ben jij precies wat we zoeken! Bekijk hier de volledige vacature.


Stage Online Marketing & Communicatie

Word jij enthousiast van het schrijven van (creatieve) teksten, ben je goed in taal en vind je het leuk om onze uitingen te analyseren en optimaliseren?

Zoek je een stage waar je heel veel kan leren en wil je snel beginnen? Bekijk dan hier onze vacature.

Op dit moment zijn er geen andere openstaande vacatures bij Difrax. Dit kan natuurlijk zomaar ineens kunnen veranderen! Zou je graag bij Difrax willen werken? We leren je graag kennen. Je mag altijd een open sollicitatie (met cv en motivatie) sturen naar maryvonne@difrax.com. Mochten we dan een vacature krijgen die aansluit bij jouw interesses en capaciteiten dan nemen we graag contact met je op. Je gegevens zullen wij maximaal 6 maanden bewaren en worden daarna vernietigd.


Difrax in een notendop

Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is marktleider in het segment babyflessen en fopspenen. Bij Difrax staan we voor ‘A Little Help’, waarbij ouders en hun dierbaarste bezit centraal staan. Want niemand weet precies hoe het werkt als je een baby krijgt. Elke baby is uniek, en zo is ook de aanpak van het ouderschap uniek. Bij Difrax begrijpen we dit en daarom zijn al onze producten ontwikkeld om ouders bij elke stap te helpen. Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt. 

Ons ruime award winnende assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com