Let's work together banner

Kom jij bij Difrax werken?

Bij Difrax zijn we altijd op zoek naar ‘de krenten in de pap’. Pareltjes. Uitblinkers. Harde werkers met (relevante) ervaring en veel ideeën, met een hands-on-mentaliteit en geen schroom om te falen. Misschien ben jij wel iemand die niet geheel past in 1 van onderstaande beschreven vacatures maar zich wel herkent in bovenstaande. Ook dan willen we graag met je kennismaken. Wie weet kunnen we met jouw komst wel het beste in iedereen naar boven halen! Kom maar op met je reactie ;) Deze mag je doorsturen naar maryvonne@difrax.com.

Vacature Online Marketing Manager (vervanging zwangerschapsverlof, 24-32 uur)
Als Online Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor de online groei van Difrax in diverse landen. Je weet met effectieve online campagnes onze potentiële klanten naar de webshop en Marketplaces te leiden. 

In ons eCommerce team zoeken we een tijdelijke vervanging. We zoeken een nieuwe collega die echt het verschil gaat maken en onze boodschap over kan brengen aan (aanstaande) ouders!

Bekijk hier de hele vacature.

Vacature Junior Product Ontwerper (FT)
Difrax ontwikkelt en ontwerpt doorlopend verschillende nieuwe producten voor baby’s en jonge kinderen. Het team Productontwikkeling ontwerpt producten door zich in te leven in de consument.

In ons team komt een plek vrij voor een Junior Product Ontwerper met grote interesse in (én liefst enige ervaring met) het ontwikkelen van consumenten producten.

Bekijk hier de hele vacature.

Stages

Bij Difrax zijn we ook regelmatig op zoek naar stagiair(e)s. Er is bij ons namelijk ontzettend veel te doen en te leren. Ben je benieuwd hoe het is om bij Difrax stage te lopen? Lees dan hier de blogs van onze stagiaires over hun stageperiode!

Stage Marketing - met focus op Social Media - januari/februari 2022
Wil jij meer leren over marketing en meewerken aan de groei van Difrax? Als marketing stagiair heb je samen met het team een belangrijke taak: het positioneren van Difrax in de (internationale) markt.

Wij bieden een veelzijdige stageplaats met veel verantwoordelijkheden! Een perfecte meewerkstage om te kijken waar jouw sterke kanten liggen en waar je je verder in wil ontwikkelen in de toekomst!

Bekijk hier de volledige vacature.

Stage eCommerce / Online marketing - januari/februari 2022

Wil jij meer leren over E-commerce en online marketing en meewerken aan de Internationale online groei van Difrax?

Als eCommerce stagiair ben écht onderdeel van het online team. Samen hebben we een belangrijke taak: een online versnelling in gang zetten voor Difrax in zowel Nederland als de rest van Europa. Een veelzijdige en creatieve online stage met veel verantwoordelijkheden!

Bekijk hier onze vacature.

Stage Productontwikkeling - september 2022

Op zoek naar een stage waar je de productontwikkeling van A tot Z mag meemaken? Zoek niet verder!

Difrax ontwikkelt en ontwerpt doorlopend verschillende nieuwe producten voor baby’s en jonge kinderen.
Zo blijven we continu innoveren en verbeteren, om kindjes en hun ouders van de beste producten te blijven voorzien.

Het team Productontwikkeling is op zoek naar een enthousiaste meeloopstagiaire uit semester 5.

Bekijk hier wat je gaat doen.  

Open sollicitatie

Op dit moment zijn er geen andere openstaande vacatures bij Difrax. Dit kan natuurlijk zomaar ineens kunnen veranderen!

Zou je graag bij Difrax willen werken? We leren je graag kennen. Je mag altijd een open sollicitatie (met cv en motivatie) sturen naar maryvonne@difrax.com.
Mochten we dan
 een vacature krijgen die aansluit bij jouw interesses en capaciteiten dan nemen we graag contact met je op.
Je gegevens zullen wij maximaal 6 maanden bewaren en worden daarna vernietigd.

Difrax in een notendop

Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is marktleider in het segment babyflessen en fopspenen. 

Bij Difrax staan we voor ‘A Little Help’, waarbij ouders en hun dierbaarste bezit centraal staan. Want niemand weet precies hoe het werkt als je een baby krijgt. 

Elke baby is uniek, en zo is ook de aanpak van het ouderschap uniek. Bij Difrax begrijpen we dit en daarom zijn al onze producten ontwikkeld om ouders bij elke stap te helpen.

Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt. 

Ons ruime award winnende assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com