Blije baby en lets work together

Kom jij bij Difrax werken?

Bij Difrax zijn we altijd op zoek naar ‘de krenten in de pap’. Pareltjes. Uitblinkers. Harde werkers met (relevante) ervaring en veel ideeën, met een hands-on-mentaliteit en geen schroom om te falen. Misschien ben jij wel iemand die niet geheel past in 1 van onderstaande beschreven vacatures maar zich wel herkent in bovenstaande. Ook dan willen we graag met je kennismaken. Wie weet kunnen we met jouw komst wel het beste in iedereen naar boven halen! Kom maar op met je reactie ;) Deze mag je doorsturen naar maryvonne@difrax.com.

Vacatures

Op dit moment zijn er openstaande vacatures. 

Stages

Bij Difrax zijn we ook regelmatig op zoek naar stagiair(e)s. Er is bij ons namelijk ontzettend veel te doen en te leren. Ben je benieuwd hoe het is om bij Difrax stage te lopen? Lees dan hier de blogs van onze stagiaires over hun stageperiode! 

Stage Creatief DTP'er 

Volg jij een opleiding tot grafisch vormgever (niveau 4) of DTP-er (niveau 3) en zoek je nog een uitdagende stageplek? Dan is Difrax op zoek naar jou! Wij bieden een veelzijdige stageplaats met veel verantwoordelijkheden! Een perfecte meewerkstage om te kijken waar jouw sterke kanten liggen en waar je je verder in wil ontwikkelen in de toekomst!

Bekijk hier de volledige vacature.

 

Stage Marketing - met focus op Social Media

Wil jij meer leren over marketing en meewerken aan de groei van Difrax? Als Marketing stagiair werk je onder meer mee aan het bedenken van content (teksten en beeld) voor Social Media en de follow-up, het bedenken van prijsvragen, uitnodigen en uitzoeken van brandreps of het assisteren bij de fotografie van producten. Kortom; een veelzijdige en creatieve stageplek met veel verantwoordelijkheden!

Bekijk hier onze vacature.

Stage eCommerce / Online marketing 

Wil jij meer leren over E-commerce en online marketing en meewerken aan de Internationale online groei van Difrax? Als eCommerce stagiair ben écht onderdeel van het online team. Samen hebben we een belangrijke taak: een online versnelling in gang zetten voor Difrax in zowel Nederland als de rest van Europa. Een veelzijdige en creatieve online stage met veel verantwoordelijkheden!

Bekijk hier onze vacature.

Open sollicitatie

Zou je graag bij Difrax willen werken? We leren je graag kennen. Je mag altijd een open sollicitatie (met cv en motivatie) sturen naar maryvonne@difrax.com. Mochten we dan een vacature krijgen die aansluit bij jouw interesses en capaciteiten dan nemen we graag contact met je op. Je gegevens zullen wij maximaal 6 maanden bewaren en worden daarna vernietigd.

Difrax in een notendop

Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is marktleider in het segment babyflessen en fopspenen. 

Bij Difrax staan we voor ‘A Little Help’, waarbij ouders en hun dierbaarste bezit centraal staan. Want niemand weet precies hoe het werkt als je een baby krijgt. 

Elke baby is uniek, en zo is ook de aanpak van het ouderschap uniek. Bij Difrax begrijpen we dit en daarom zijn al onze producten ontwikkeld om ouders bij elke stap te helpen.

Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt. 

Ons ruime award winnende assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com