Blije baby en lets work together

Kom jij bij Difrax werken?

Bij Difrax zijn we altijd op zoek naar ‘de krenten in de pap’. Pareltjes. Uitblinkers. Harde werkers met (relevante) ervaring en veel ideeën, met een hands-on-mentaliteit en geen schroom om te falen. Misschien ben jij wel iemand die niet geheel past in 1 van onderstaande beschreven vacatures maar zich wel herkent in bovenstaande. Ook dan willen we graag met je kennismaken. Wie weet kunnen we met jouw komst wel het beste in iedereen naar boven halen! Kom maar op met je reactie ;) Deze mag je doorsturen naar maryvonne@difrax.com.

Vacatures
Vacature Online Marketeer

Denk jij in oplossingen en mogelijkheden? Is online marketing je lust en je leven en weet je alles van social media? Ben je creatief, gedreven en analytisch ingesteld en op zoek naar leuke collega’s? Dan pas jij dan perfect in ons team!

Bekijk hier de volledige vacature.

Stages

Bij Difrax zijn we ook regelmatig op zoek naar stagiair(e)s. Er is bij ons namelijk ontzettend veel te doen en te leren. Ben je benieuwd hoe het is om bij Difrax stage te lopen? Lees dan hier de blogs van onze stagiaires over hun stageperiode! 

Stage Creatief DTP'er - Augustus/september 2022
Volg jij een opleiding tot grafisch vormgever (niveau 4) of DTP-er (niveau 3) en zoek je nog een uitdagende stageplek? Dan is Difrax op zoek naar jou! Wij bieden een veelzijdige stageplaats met veel verantwoordelijkheden! Een perfecte meewerkstage om te kijken waar jouw sterke kanten liggen en waar je je verder in wil ontwikkelen in de toekomst!

Bekijk hier de volledige vacature.


Afstudeerstage - onderzoek naar Europese productie - September 2022

Difrax ontwikkelt en ontwerpt doorlopend verschillende nieuwe producten voor baby’s en jonge kinderen. De producten die wij ontwikkelen moeten aan strenge veiligheidseisen voldoen, omdat de doelgroep kwetsbaar is. Deze producten worden gemaakt in verschillende fabrieken in het Verre Oosten zoals in China en Thailand. Communicatie is soms lastig vanwege het tijdsverschil, de kosten voor containers zijn de afgelopen 2 jaar enorm gestegen en vanwege de lange productie en transport leadtimes zijn we niet zo flexibel en kunnen we minder snel inspringen op vragen uit de markt. Vandaar onze wens om te onderzoeken of productie in Europa een mogelijkheid is! Durf jij je tanden te zetten in deze veelzijdige afstudeerstage met veel verantwoordelijkheden?

Bekijk hier de volledige vacature.

Stage eCommerce / Online marketing - Augustus/september 2022

Wil jij meer leren over E-commerce en online marketing en meewerken aan de Internationale online groei van Difrax? Als eCommerce stagiair ben écht onderdeel van het online team. Samen hebben we een belangrijke taak: een online versnelling in gang zetten voor Difrax in zowel Nederland als de rest van Europa. Een veelzijdige en creatieve online stage met veel verantwoordelijkheden!

Bekijk hier onze vacature.

Open sollicitatie

Zou je graag bij Difrax willen werken? We leren je graag kennen. Je mag altijd een open sollicitatie (met cv en motivatie) sturen naar maryvonne@difrax.com. Mochten we dan een vacature krijgen die aansluit bij jouw interesses en capaciteiten dan nemen we graag contact met je op. Je gegevens zullen wij maximaal 6 maanden bewaren en worden daarna vernietigd.

Difrax in een notendop

Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is marktleider in het segment babyflessen en fopspenen. 

Bij Difrax staan we voor ‘A Little Help’, waarbij ouders en hun dierbaarste bezit centraal staan. Want niemand weet precies hoe het werkt als je een baby krijgt. 

Elke baby is uniek, en zo is ook de aanpak van het ouderschap uniek. Bij Difrax begrijpen we dit en daarom zijn al onze producten ontwikkeld om ouders bij elke stap te helpen.

Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt. 

Ons ruime award winnende assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com