Let's work together banner

Kom jij bij Difrax werken?

Bij Difrax zijn we altijd op zoek naar ‘de krenten in de pap’. Pareltjes. Uitblinkers. Harde werkers met (relevante) ervaring en veel ideeën, met een hands-on-mentaliteit en geen schroom om te falen.

Misschien ben jij wel iemand die niet geheel past in 1 van onderstaande beschreven vacatures maar zich wel herkent in bovenstaande. Ook dan willen we graag met je kennismaken. Wie weet kunnen we met jouw komst wel het beste in iedereen naar boven halen!

Kom maar op met je reactie ;) Deze mag je doorsturen naar maryvonne@difrax.com.

Vaste functies

Inkoper (32-40 uur p/w) - Vanaf november 2020

Als inkoper bij Difrax ben je verantwoordelijk voor optimalisatie van deze goederenstroom en het voorraadbeheer. We zoeken een rekenwonder die ook nog de relatie kan onderhouden met onze fabrieken. Onze band met de fabrieken is hecht omdat we vaak al jaren samenwerken. Het is dan ook fijn als je het leuk vindt om ook op een persoonlijke manier de relatie vorm te geven! Onderhandelen zit in je bloed. Zowel met bestaande als met nieuwe leveranciers ga je het gesprek aan over leveringsvoorwaarden, condities en transport(kosten). Samen met het team ben je verantwoordelijk voor -en altijd op zoek naar verbeteringen van - het inkoopproces.
Bekijk hier de volledige vacature

Junior Online Marketplaces Specialist (32-40 uur p/w) 

Als junior Online Marketplace Specialist ben je verantwoordelijk voor de zichtbaarheid en groei op online marketplaces in Nederland en Europa, zoals Bol.com en Amazon. Je leert hoe je succes moet behalen op marketplaces en gaat hier mee aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden en up-to-date houden van ons online productaanbod op deze platformen. Daarnaast houd je je ogen open voor verbeteringen en signaleer je nieuwe kansen. Kan het product aanbod en de content worden verbeterd? Kunnen we nieuwe online verkoopkanalen met potentie aansluiten? Jij pakt het op! 
Bekijk hier de volledige vacature

Stages

Bij Difrax zijn we ook regelmatig op zoek naar stagiair(e)s. Er is bij ons namelijk ontzettend veel te doen en te leren. Ben je benieuwd hoe het is om bij Difrax stage te lopen? Lees dan hier de blogs van onze stagiaires over hun stageperiode!  

Stage Productontwikkeling - Vanaf september 2020

Op zoek naar een stage waar je de productontwikkeling van A tot Z mag meemaken? Zoek niet verder!
Difrax ontwikkelt en ontwerpt doorlopend verschillende nieuwe producten voor baby’s en jonge kinderen.
Zo blijven we continu innoveren en verbeteren, om kindjes en hun ouders van de beste producten te blijven voorzien.

Het team Productontwikkeling is op zoek naar een enthousiaste meeloopstagiaire uit semester 5.
Bekijk hier wat je gaat doen.  

Stage Marketing & Communicatie - februari 2021

Ben je op zoek naar een veelzijdige Marketing & Communicatie stage, waar je écht het verschil kunt maken?
Difrax is een wereldspeler en bedenkt, produceert en verkoopt babyproducten! Ons marketingteam heeft weer plek voor een enthousiaste, creatieve stagiair(e)!

Wil je een meewerkstage waar je heel veel kunt leren? Dan ben jij precies wat we zoeken!
Bekijk hier de volledige vacature.

Stage Online Marketing & Communicatie - februari 2021

Word jij enthousiast van het schrijven van (creatieve) teksten, ben je goed in taal en vind je het leuk om onze uitingen te analyseren en optimaliseren? Zoek je een stage waar je heel veel kan leren en wil je snel beginnen?

Bekijk dan hier onze vacature.

Open sollicitatie

Op dit moment zijn er geen andere openstaande vacatures bij Difrax. Dit kan natuurlijk zomaar ineens kunnen veranderen!
Zou je graag bij Difrax willen werken? We leren je graag kennen. Je mag altijd een open sollicitatie (met cv en motivatie) sturen naar
maryvonne@difrax.com.
Mochten we dan
 een vacature krijgen die aansluit bij jouw interesses en capaciteiten dan nemen we graag contact met je op.
Je gegevens zullen wij maximaal 6 maanden bewaren en worden daarna vernietigd.

Difrax in een notendop

Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is marktleider in het segment babyflessen en fopspenen. 

Bij Difrax staan we voor ‘A Little Help’, waarbij ouders en hun dierbaarste bezit centraal staan. Want niemand weet precies hoe het werkt als je een baby krijgt. 

Elke baby is uniek, en zo is ook de aanpak van het ouderschap uniek. Bij Difrax begrijpen we dit en daarom zijn al onze producten ontwikkeld om ouders bij elke stap te helpen.

Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt. 

Ons ruime award winnende assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com