Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Loket voor zorgprofessionals 

We zijn er voor professionals

ACCOUNT AANMAKEN

Al een account? Klik hier om in te loggen.

Welkom professionals

Op deze pagina vind je relevante informatie voor professionals in de (pré/post)natale zorg. Als zorgprofessional ben je onmisbaar voor kersverse ouders. Het is van essentieel belang dat ouders de juiste begeleiding en informatie ontvangen van experts. Om jou in je werk te ondersteunen biedt Difrax graag A little help.

Anti-colic S-fles

Professiepakket

Speciaal voor jou als professional heeft Difrax een professiepakket samengesteld.

Met dit pakket kan jij onder je deskundige begeleiding de Difrax anti-colic S-fles inzetten en demonstreren bij gezinnen.

BESTEL SAMPLE PAKKET

A little help

Onze producten

A little help bieden aan ouders is waar Difrax al 55 jaar voor staat. We weten als geen ander dat het krijgen van een baby de wereld van ouders behoorlijk op zijn kop kan zetten. Met het ontwikkelen van innovatieve babyproducten en slimme oplossingen helpen wij (aanstaande) ouders over de hele wereld.

Kenniscentrum

Wij hebben speciaal voor professionals een kenniscentrum ontwikkeld waarin alle relevante informatie omtrent onze producten beschreven zijn. De volgende onderdelen komen o.a. naar voren in het kenniscentrum:

> Ervaringen
> Gratis trainingen
> Handige blogs
> Difrax Academy

BEZOEK KENNISCENTRUM

Onze partners

Alleen voor zorgprofessionals

Maak nu een account aan

Wij geven professionals de mogelijkheid om sample pakketten bij ons te bestellen, zodat jij als zorgprofessional onder deskundige begeleiding onze producten kan demonsteren.

Met het beschikbaar stellen van dit pakket proberen wij jou als zorgprofessional te ondersteunen in de werkzaamheden. Hierbij willen we gezinnen ook voldoende handvatten geven over het gebruik van onze producten, zodat deze later zelf met de nodige kennis aan de slag kunnen.

Nadat wij de aanvraag hebben beoordeeld kun je inloggen om de prijzen van de pakketten in te zien, om vervolgens een bestelling te plaatsen.

ACCOUNT AANMAKEN

Al een account? Klik hier om in te loggen.

Let's get in touch!
Heb je interesse in een samenwerking, een gratis producttraining of wil je vanwege een andere reden contact met ons opnemen?
Mail dan naar professionals@difrax.com. Eva neemt hierna zo snel mogelijk contact met je op.