Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Kenniscentrum

Even voorstellen

Eva is voorlichter bij Difrax 

Hi, mijn naam is Eva Kool. Ik heb 15 jaar werkervaring als kraamverzorgster en ben moeder van 3 kindjes.

Ik ben daarom gerust professional op het gebied van baby’s en baby care te noemen.

Bij Difrax ben ik voorlichter voor professionals en babyspeciaalzaken en ondersteun ik sales en marketing.

Zwangerschaps- en bevallingcoach

Eva’s kraamzorg en Doula ervaring

Naast mijn opleiding tot kraamverzorgende heb ik ook een opleiding tot Doula gevolgd: een zwangerschaps- én bevallingscoach. Tijdens mijn werk als kraamverzorgende kwam ik bij vele verschillende gezinnen in huis. Allemaal uniek en allemaal met hun eigen zorgbehoefte. Ik heb gemerkt dat vooral in de eerste periode jonge ouders vooral veel behoefte hebben aan goede voorlichting en juiste informatie.

De meeste vragen gaan voornamelijk over voeding, verzorging en te gebruiken producten. Vanuit die ervaring vind ik het belangrijk dat kraamverzorgsters op de hoogte zijn van de producten die verkrijgbaar zijn, zodat zij de juiste adviezen kunnen geven aan een gezin. Bij Difrax geef ik als voorlichter producttrainingen en deel ik tips en adviezen via de Difrax Academy en de professionals nieuwsbrief.

Eva: “Professionals willen niets liever dan ouders en hun kinderen een goede start geven en dit zo soepel mogelijk te laten verlopen”.

Versterk ons team

Gratis trainingen 

Difrax werkt graag met jou als professional samen. We komen daarom graag met jou in contact. Voor professionals bieden wij gratis producttrainingen (online en offline), om alle ins en outs over onze producten te leren.

Tijdens een training krijg je uitleg over waarom het product een specifiek ontwerp heeft, hoe je het product het beste kan gebruiken en hoe je het product inzet.

De Difrax trainingen zijn gratis. Wel geldt er een minimaal aantal deelnemers voor onze trainingen. Bij een online training is dat vanaf 5 personen. Wil je graag een training bij Difrax of op een eigen locatie dan geldt een minimale aanmelding van 10 personen. Het afstemmen van een datum en tijd gaat in onderling overleg.

Wil je graag een Difrax training aanvragen? Stuur dan een e-mail naar professionals@difrax.com. Geef in je aanvraag aan of je een online of offline training wilt, met hoeveel personen en welke producten/onderwerpen je graag wilt behandelen.

Community building

Difrax Academy

Ken jij de Difrax Academy al? De Difrax Academy is een besloten Facebookgroep speciaal voor professionals in de (pré/post)natale zorg om kennis te delen en te bundelen. In de Academy vind je:

• Product- en instructievideo’s
• Tips en adviezen vanuit Difrax én professionals
• Informatie over onze producten
• Productontwikkeling
• Uitnodigingen voor online en offline trainingen
• Veelgestelde vragen
• Enquêtes
• Blogs van professionals vanuit hun vakgebied

Ja, ik word lid!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen? Meld je aan voor onze Professionals nieuwsbrief en mis niets meer! 

Ja, ik wil op de hoogte blijven!