Voor alle ouders en ouders in spéen.


Wij snappen dat de komst van 'n kleintje je wereld op z’n kop zet. Je doet het goed en wij helpen je gaandeweg met onze producten. Op deze pagina hebben we blogs verzameld die handig zijn voor de komst van je kleintje, of voor als je kleintje al geboren is.


A little help

De beste Anti-Colic babyfles

Babyflessen zijn onmisbaar in het eerste levensjaar van je baby. Je kunt er je baby afgekolfde borstvoeding of flesvoeding in geven. Bij Difrax vind je de Anti-Colic S-fles: de ideale fles tegen darmkrampjes. De tepelvormige flessenspeen met soft-coating heeft een hoog acceptatiegehalte.


In dit artikel lees je alles over de werking van de anti-colic S-fles.

Welke S-fles moet ik kiezen?

Hoera! Je bent waarschijnlijk overtuigd van de Difrax S-fles. Hiermee voorkom je dat je kindje zo weinig mogelijk last krijgt van darmkrampjes, boeren en spugen. Maar dan moet je kiezen. welk type S-fles is het meest geschikt?


Wij helpen je in dit artikel graag een handje om de juiste keuze te maken.

Welke flessenspeen moet ik kiezen?

De keuze voor de juiste flessenspeen is minstens zo belangrijk als de keuze voor de juiste Anti-Colic babyfles. Maar welke past nou het beste bij je kindje? De juiste keuze hangt af van een aantal factoren, zoals de voorkeur, zuigkracht en leeftijd van je kindje en het type voeding.


We vertellen je er op deze pagina alles over.

Hoe maak ik mijn babyproducten 

goed schoon?

Het immuunsysteem van je baby werkt nog niet voor 100%, waardoor je baby kwetsbaarder is voor infecties. Hygiëne is voor je baby daarom erg belangrijk.


We leggen je graag uit op welke manieren jij je babyproducten schoon kunt maken.