Welkom professional!

Op deze pagina vind je relevante informatie voor jou als professional in de natale zorg. Ben je (aanstaande) ouder? Klik dan hier.

Als zorgprofessional ben je onmisbaar voor kersverse ouders. Het is van essentieel belang dat ouders de juiste begeleiding en informatie ontvangen van experts. Difrax werkt daarom graag met jou, als professional op het gebied van baby en kindzorg, samen. 

Marktleider in babyproducten

Als marktleider in babyproducten staat Difrax  voor kwaliteit, design en 'A Little Help'. In de afgelopen jaren ontwikkelde Difrax producten die het leven van baby’s en ouders makkelijker en aangenamer maken, door altijd net dat beetje extra te bieden. 

De beste babyfles

De Difrax S-fles is de populairste babyfles van Nederland. Door het unieke anti-colic systeem achter in de S-fles krijgt de baby minder lucht binnen waardoor darmkrampjes verminderen en de belangrijke voedingsstoffen bewaard blijven. Daarnaast heeft de fles een ergonomisch design voor zowel de voeder als het kindje. De S-fles is te gebruiken vanaf de eerste dag en is ideaal voor het combineren van fles- en borstvoeding. De S-fles is ontwikkeld met behulp van een medisch panel bestaande uit een kinderarts, logopedist, lactatiekundige en een KNO-arts. 

Vlindervormige fopspenen

Om de best mogelijke fopspeen aan te kunnen bieden, zijn de Difrax fopspenen ontwikkeld in samenwerking met logopedisten en tandartsen. Het zuiggedeelte van de fopspenen is van veilig siliconen materiaal, daardoor zijn ze smaak-, geur- en allergievrij. Hierdoor ontstaat er geen verwarring met de moederborst. 

Het vlindervormige design met luchtgaatjes houdt het neusje vrij en voorkomt huidirritatie. De fopspenen zijn er in twee soorten en 5 verschillende maten. Hierdoor blijft de fopspeen passen bij het gezichtje en de zuigbehoefte van het kindje.  

De Difrax Academy

De Difrax Academy is een interactief platform om kennis te delen en te bundelen, speciaal voor professionals in de (pré/post)natale zorg. In de Academy vind je

• Product- en instructievideo’s

• Tips en adviezen vanuit Difrax én professionals

• Informatie over onze producten

• Productontwikkeling

• Uitnodigingen voor online en offline trainingen

• Veel gestelde vragen

• Enquêtes

• Blogs van professionals vanuit hun vakgebied

De Difrax Academy is een besloten Facebookgroep. Word jij ook lid? 

Samenwerkingen en gratis trainingen


Difrax werkt graag met jou als professional samen. We komen daarom graag met jou in contact. Wil je ons A-merk kunnen adviseren en versterken? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar eva@difrax.com.


Voor professionals bieden wij gratis producttrainingen, om alle ins en outs over onze producten te leren. We gaan tijdens een training uitgebreid in op problemen bij borstvoeding, kolven en flesvoeding en we laten je graag zien hoe je de Difrax producten zo optimaal mogelijk kunt inzetten voor jouw klanten. 

Interesse? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar eva@difrax.com.

Op de hoogte blijven via de professionals nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen? Meld je aan voor onze Professionals nieuwsbrief en mis niets meer!