Difrax webshop bestelling retourneren

Wij besteden veel aandacht aan service, productweergave en informatie op onze webshop. Mocht het ontvangen artikel toch niet aan je verwachting voldoen dan kan je het artikel uitsluitend retourneren mits:

 • Het artikel besteld is via www.difrax.com
 • Het artikel ongebruikt is, ongeopend in originele verpakking zit en voorzien is van eventueel aangehechte labels.
 • Het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geretourneerd is op het volgende adres:

  Difrax BV
  T.a.v. Difrax webshop
  Rembrandtlaan 42
  3723 BK Bilthoven

De verzendkosten van het versturen van de retourzending komen voor jouw rekening. Deze vergoeden wij alleen als het een verkeerd geleverd artikel is, of wanneer je je bestelling wilt herroepen. Neem in dat geval, voordat je de bestelling retourneert, contact op met de klantenservice. Dit kan telefonisch via +31 (0)30 229 44 22 (lokaal tarief) of via het contactformulier. Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag (incl. eventuele verzendkosten) binnen 14 dagen terug op de bankrekening waarmee de bestelling is betaald.

Ontvang je een verkeerd of beschadigd product of ontbreekt er een item in je bestelling neem dan contact met ons op via het contactformulier en vermeld hierbij je gegevens en ordernummer. Let op! Het is niet mogelijk om nieuwe artikelen via deze weg te bestellen. Hiervoor dient een nieuwe bestelling geplaatst te worden via www.difrax.com

Klachten dienen schriftelijk te worden ingediend middels het contactformulier, inclusief een foto van het product. Let op: Bewaar je defecte product, wij kunnen deze terug vragen voor onderzoek. Weggegooide producten kunnen helaas niet meer worden vergoed.

Heb je na het lezen van bovenstaand nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren op +31 (0)30 229 44 22.