Difrax heeft twee soorten fopspenen. De Natural en Dental fopspeen. Het zuigdeel van de Natural fopspeen heeft een platte basis en het uiteinde van het siliconen zuigdeel is rond en ovaal. Dit noemen we symmetrisch. De speen wordt hierdoor makkelijk geaccepteerd, vooral bij kindjes die uit de borst drinken. Ook is deze fopspeen geschikt voor kindjes die de speen graag in het mondje ronddraaien. De speen is omgedraaid precies hetzelfde.
 
Het zuigdeel van de Difrax Dental fopspeen heeft ook een platte basis en het uiteinde van het zuiggedeelte heeft een vlakke kant die de tong meer grip geeft tijdens het zuigen. De Dental fopspeen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte en van de tong- en kaakspieren. Het bolle gedeelte van het zuigdeel komt tegen het gehemelte en het platte gedeelte drukt tegen de tong. Fijn voor kindjes die dit nodig hebben of wanneer de Natural fopspeen niet geaccepteerd wordt. 
 
Ieder kind heeft zijn eigen fopspeenvoorkeur en beide soorten zijn even verantwoord. Afhankelijk voor de voorkeur van je kindje, kun je kiezen voor de Natural of Dental fopspeen. Weet je niet wat de voorkeur van je kindje is? Dan adviseren we in de eerste instantie voor de Natural variant te kiezen.