Difrax bestaat 55 jaar!

Difrax Trakteerweken

Maak kans op mooie prijzen!

Vier jij met ons mee? Zo werkt het

Bestellen bij Difrax wordt extra leuk, want in de laatste twee weken van september heb je de mogelijkheid om te profiteren van de waanzinnige actie die we beschikbaar hebben.

We hebben een kortingsrad op onze website waaraan jij kunt draaien en kans kan makens op geweldige prijzen. Je krijgt altijd prijs!

1 jaar gratis fopspenen

Met deze prijs zit jij het komende jaar goed met je fopspenen. De Difrax fopspeen is in samenwerking met logopedisten en tandartsen ontwikkeld en beschikbaar in vijf verschillende maten van Newborn tot en met 20+ maanden.

Uiteraard houden wij met het winnen van deze prijs rekening met de leeftijd van het kindje en of het fopspeenpakket bestemd is voor een jongen of een meisje. Neutrale kleurtjes kan natuurlijk ook!

Shop en win >

Fotoshoot voor 4 personen

Perfect shot! Door een professional wordt het mooiste moment met jouw gezin, familie, vrienden of vriendinnen vastgelegd. Je hebt de keuze uit een fotosessie in een fotostudio of een sessie buiten.

Difrax selecteert een professional bij jouw in de buurt en je ontvangt de foto’s digitaal.

Shop en win >

Shoptegoed 55 euro

Op zoek naar de beste producten voor je kleintje? Met 55 euro shoptegoed van Difrax heb je een ruime keuze uit het assortiment. Neem vooral een kijkje in onze webshop bij ‘kraamcadeaus en knuffels’ als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vriend(in), dochter of tante.

Je shoptegoed blijft waardevol, ook restantbedragen blijven tot zes weken na uitgifte geldig. Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.

Shop en win >

Houten loopfiets

Deze multifunctionele loopfiets van Prénatal kan als twee- en driewieler gebruikt worden. Het zadel kan in 3 hoogtes versteld worden voor zowel de driewieler als de loopfiets.

Shop en win >

Newborn starterset

Wie weet win jij het ideale basispakket om je baby te voeden en te troosten. De anti-colic S-flessen hebben een gepatenteerd anti-koliek systeem in de bodem om darmkrampjes, boeren en spugen te voorkomen. De vlindervormige fopspenen laten het neusje vrij en voorkomen huidirritatie door de extra luchtgaatjes.

Shop en win >

Cadeauset Elliot

Leuk om weg te geven of als cadeau te krijgen! De zachte olifant knuffel is het ideale knuffelpopje voor een baby en geeft een baby troost. Elliot is ongeveer 36 cm lang. De luipaardprint op de fopspeen past er helemaal bij!

Shop en win >

Hoe ontvang ik mijn prijs?

Op 18 september maken wij de winnaars bekend op social media en sturen wij een e-mail ter bevestiging. Houd onze socials en je mailbox dus goed in de gaten! Heb je een prijs gewonnen? Dan wordt jouw prijs binnen twee weken thuisgestuurd.

Actievoorwaarden

• Deelname toegestaan vanaf 18 jaar, woonachtig in Nederland.
• De actieperiode van de Difrax Trakteerweken loopt van 5 september t/m 31 oktober 2022 en is alleen geldig via de Difrax webshop.
• Bij een besteding van €30 of meer op difrax.com maak je kans op de prijzen in de periode van 5 september t/m 18 september 2022. Je doet mee aan de winactie door de code TRAKTATIE10 te gebruiken. Je ontvangt dan ook 10% korting op je bestelling. Zonder de code geen deelname aan de actie. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.
• Deelname aan het Difrax Draairad is gratis en werkt per e-mailadres in de periode van 19 september t/m 2 oktober 2022.
• De winnaars worden volledig willekeurig en onpartijdig gekozen. Aan de hand van het ingevulde e-mailadres, worden de winnaars persoonlijk geïnformeerd. Ook worden de namen via Difrax socials bekend gemaakt.
• Prijzen en cadeaus zijn op naam en zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
• Over de uitslagen kan niet worden gecorrespondeerd.
• Bij onjuiste informatie of fraude mag Difrax de deelnemer uitsluiten van deelname.
• De persoonsgegevens die Difrax tijdens de actieperiode verkrijgt, worden niet verstrekt aan derden. Wel mogen de gegevens ingezet worden voor eventuele promotionele doeleinden.
• Difrax kan op elke gewenst moment en zonder een reden op te geven de actie afbreken, wijzigen of beëindigen.
• Met het winnen van een online korting of shoptegoed is de besteding niet geldig in combinatie met andere lopende acties en kortingen op difrax.com.
• Bij vragen of opmerkingen kun je per e-mail contact opnemen via support@difrax.com of bel tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)30 229 44 22.