Skip to content

Cart

Your cart is empty

Een Terugblik op Mijn Stage bij Design: mijn ervaring bij Difrax
Design stage

Een Terugblik op Mijn Stage bij Design: mijn ervaring bij Difrax

Hi, ik ben Vjera en ik loop stage bij de designafdeling van Difrax. Op dit moment studeer ik Media en Communicatie aan het Nimeto, op slechts één busritje afstand van Bilthoven station. Het kantoor...

Read more
Een campagne opzetten? Alles kan bij Difrax!
Marketing stage

Een campagne opzetten? Alles kan bij Difrax!

Hi, mijn naam is Anyl! Ik ben een derdejaarsstudent Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb vijf maanden stage gelopen bij Difrax en daarbij veel ervaring opgedaan die ik graag met jull...

Read more
Mijn stageperiode bij Difrax - Noortje
eCommerce stage

Mijn stageperiode bij Difrax - Noortje

Hoi, mijn naam is Noortje! Ik ben tweedejaars student International Business aan de Hogeschool Utrecht en heb de afgelopen drie maanden stage gelopen bij het e-commerce team van Difrax. Graag deel ...

Read more
Mijn stageperiode bij Difrax - Michelle
Productontwikkeling stage

Mijn stageperiode bij Difrax - Michelle

Even voorstellen: Hey! Ik ben Michelle en ik heb stage gelopen bij Difrax op de afdeling van Productontwikkeling. Ik studeer Industrieel Product Ontwerpen in Rotterdam. Ik woon met mijn 2 huisgenoo...

Read more
Stage bij Difrax: De wereld van E-commerce - Difrax
eCommerce stage

Stage bij Difrax: De wereld van E-commerce

Een tweedejaars student International Business hier! Een opleiding die je voorbereid op een internationale carrière. Daarom ben ik twee jaar geleden geëmigree...

Read more
Stage bij Difrax: Een creatief avontuur - Difrax
Marketing stage

Stage bij Difrax: Een creatief avontuur

Hallo allemaal! Mijn naam is Imane, een enthousiaste tweedejaars student commerciële economie aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb het afgelopen halfjaar een mee...

Read more
Neem een kijkje in mijn dag als vormgeef stagiaire - Difrax
Design stage

Neem een kijkje in mijn dag als vormgeef stagiaire

Goeiemorgen! Mijn dag begint om 8:30 wanneer ik uit de trein stap in Bilthoven en naar het Difrax kantoor loop. Ik groet altijd even de jongens in het magazijn, en ik loop verder naar het...

Read more
Mijn stageperiode bij Difrax - Jade - Difrax
eCommerce stage

Mijn stageperiode bij Difrax - Jade

Hi, mijn naam is Jade. Ik studeer Commerciële Economie aan Hogeschool Utrecht en zit inmiddels in mijn vierde studiejaar. Een belangrijk en spannend jaar, want net als m...

Read more
Dag van de Stagiair - Difrax

Dag van de Stagiair

De baby wereld is een branche die nooit stil staat. Innovaties volgen elkaar snel op. Jonge ouders hebben in toegenomen mate een kritische blik op de informatie voorziening en producten rondom hun ...

Read more
Een werkdag in mijn stageperiode door Marita - Difrax
eCommerce stage

Een werkdag in mijn stageperiode door Marita

Marita is stagiaire marketing/communicatie bij Difrax. In deze blog vertelt ze hoe een werkdag er voor haar uitziet. Een thuiswerkdagje Het is half 9 ’s ochtends en ik s...

Read more