Voor alle ouders en ouders in spéen.


Wij snappen dat de komst van 'n kleintje je wereld op z’n kop zet. Je doet het goed en wij helpen je gaandeweg met onze producten. Op deze pagina hebben we blogs verzameld die handig zijn voor de komst van je kleintje, of voor als je kleintje al geboren is.


A little help


De voordelen van een fopspeen

Baby’s hebben de eerste vijf maanden een grote zuigbehoefte. Dit is een natuurlijk proces waarbij het zuigen de melkproductie bij de moeder op gang brengt. Een fopspeen vervult deze natuurlijke zuigbehoefte. Daarnaast biedt een fopspeen troost en rust, zodat je kindje zich veilig en geborgen voelt.


Op deze pagina lees je alle voordelen van de fopspeen.

Tips voor veilig fopspeen gebruik

De Difrax fopspenen worden uitvoerig getest voordat ze in de (online) winkels liggen. Fopspenen moeten namelijk voldoen aan de strenge Europese wetgeving EN1400 norm). Wanneer je de speen in een Nederlands (online) winkel hebt gekocht, kun je er dus vanuit gaan dat deze veilig te gebruiken is. 


Op deze pagina delen we graag een aantal tips, om ervoor te zorgen dat de fopspeen ook na de aankoop veilig te gebruiken blijft. 

Tips om de fopspeen af te leren

Hoewel het misschien nu nog ver weg lijkt, komt er een tijd dat je de fopspeen bij je kindje wilt afleren. Een lastige taak, zeker als je kindje erg aan de speen gehecht is. Hoe pak je dit aan? 


We geven je graag enkele tips.   

Hoe maak ik mijn babyproducten 

goed schoon?

Het immuunsysteem van je baby werkt nog niet voor 100%, waardoor je baby kwetsbaarder is voor infecties. Hygiëne is voor je baby daarom erg belangrijk.


We leggen je graag uit op welke manieren jij je babyproducten schoon kunt maken.